Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.
Livestream Watch Now
Dec 20

Bouw jouw financiële zekerheid en de vrijheid om te kiezen met Stijn Derynck

20/12/2021 @ 7:30 PM - 10:00 PM CET

Virtual Event Virtual Event
Free
Stijn Derynck is de auteur van het boek – “De weg naar financiëel welzijn
Financial Well-Being wordt omschreven als beschikken over financiële zekerheid en de vrijheid om te kiezen, vandaag maar ook in de toekomst.
Financial Wellness is een situatie waarbij een persoon zijn persoonlijke financiën op orde heeft en verder kan bouwen aan zijn vermogen en ervan kan genieten.
Financieel welzijn en algehele financiële gezondheid is wat wij willen geven aan iedereen, een leven zonder financiële stress of kopzorgen. Samen bouwen we aan jouw financieel zelfvertrouwen!
Stijn Derynck is de founding father van de FWBA, het opleidingscentrum voor mensen die willen bouwen aan hun financieel zelfvertrouwen en welzijn.
Zij begeleiden en motiveren particulieren, zelfstandigen en bedrijven, maar ook hun werknemers om te werken aan hun financieel zelfvertrouwen.
Door kennis te vergaren, te spreken en ervaringen te delen zorgt de FWBA ervoor dat mensen gemotiveerd worden om hun financieel huishouden aan te pakken, een levensplan op te maken waarbij een duidelijke focus ligt op de realisatie van je (financiële) doelen.

Details

Date:
20/12/2021
Time:
7:30 PM - 10:00 PM CET
Cost:
Free
Event Categories:
,
Website:
https://fb.me/e/2TReS2CDF
Watch

Venue

Zoom

Other

Audience
Dutch (BE), Dutch (NL), English (BE), English (EU)
Community
ALL iPROS

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Who's coming

0 people are attending Bouw jouw financiële zekerheid en de vrijheid om te kiezen met Stijn Derynck

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

We use cookies to improve your experience on our site. To find out more, read our updated privacy policy and cookie policy.