Het Enige Netwerk dat Werkt voor Freelancers


Haat u netwerken? Wij ook – wanneer het verkeerd is gedaan, wat meestal het geval is.

Freelancers moeten moeiteloos en op een spontane manier een kwalitatief netwerk kunnen bouwen en laten groeien dankzij betekenisvolle contacten.

En freelancers mogen verwachten dat dit netwerk direct resultaat gaat opleveren: onder andere persoonlijke ontwikkeling, professionele ondersteuning en zakelijke opportuniteiten.

Dat is de missie van betoobe.

Wat zeggen onze leden freelancers ?


Ik voelde me niet op mijn gemak bij een grotere prospect dan normaal. Ik stak mijn hand uit en vroeg een paar andere leden om me te helpen met een dry run van mijn presentatie. Vier leden kwamen op een zaterdagochtend online bijeen en gaven me alle feedback die ik nodig had, en meer.

Laurent

Elkaar steunen

Veerkracht

Ik overweeg freelancen na een lange carrière. Hier kan ik mijn motivaties en behoeften onderzoeken in individuele en groepssessies. Ik heb zelfs toegang tot een Mastermind-groep als ik doorlopende ondersteuning voor mijn project wil. Ik geniet ook van volop kansen om mijn expertise te delen.

Danielle

Ik bood me aan om de zaak te onderzoeken en mijn bevindingen te delen toen veel freelancetrainers merkten dat ze aan het begin van de Covid-crisis beperkte ervaring hadden met online training. Ik heb voor iedereen kostbare tijd bespaard en benut deze kans om een nieuwe dienst in mijn portfolio te ontwikkelen.

An

Van elkaar leren

Persoonlijke ontwikkeling

Ik heb uit de eerste hand ervaring met burn-out als arts. Ik heb onlangs een informele online sessie over dat onderwerp georganiseerd, zodat iedereen zijn ervaringen kon delen. Voor de meeste deelnemers was het de eerste keer dat ze er zinvol over spraken. En het was voor de meesten een eye-opener.

Yannick

Ik heb zojuist een slimme opmerking gemaakt over het gebruik van LinkedIn tijdens een kennissessie. Het is mijn taak om het professionele gebruik van sociale media te helpen optimaliseren, en daar ben ik goed in. Andere leden hebben het opgemerkt. Dat was alles wat ik nodig had om direct na die sessie een aantal opdrachten af te sluiten.

Veerle

Samen zaken doen

Beter inkomen

Ik werd geïnterviewd voor een rol als IT-projectmanager toen ik me realiseerde dat de klant een groter probleem had met betrekking tot zijn digitale strategie. Ik had genoeg vertrouwen om de goedkeuring van de klant ter plaatse te krijgen om een strategisch voorstel in te dienen. Ik wist dat ik het voor elkaar kon krijgen met mensen die ik had leren vertrouwen.

Sonia

Volg ons op sociale media!


Uw uitnodiging voor de gratis proefperiode!

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de gratis proefperiode door een van de oprichters van betoobe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onbeslist?


Bekijk de video’s die zijn opgenomen door een oprichter van betoobe. Hij legt uit waarom het uitsluitend is ontworpen om voordelen te bieden aan onafhankelijke professionals.

Boek een plaats in een van onze betoo-calls. Dit zijn webinars waar huidige leden hun ervaringen met betoobe delen en de oprichters al uw vragen beantwoorden.

Of stuur ons een bericht op de contactpagina en vertel ons hoe we u kunnen helpen. Een lid neemt contact met u op en gaat met u mee over uw specifieke verwachtingen of aarzelingen.