Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.
Livestream
Jun 4

Weg met papier! De beste tools & tricks om meer digitaal te werken

04/06/2021 @ 8:30 PM - 9:30 PM CEST

Virtual Event Virtual Event
Free

Afdrukken, notities maken, overtypen. Boekjes en losse blaadjes met TODO lijstjes, dingen die je niet mag vergeten, tientallen versies van het concept dat je probeert uit te tekenen. Post-its op je scherm. Stress omdat je dat verslag niet afgedrukt krijgt. Frustratie door die typfout, waardoor je opnieuw moet afdrukken. Aargh!

Het kost niet enkel veel bomen, het is ook heel frustrerend. Vooral omdat papier ook automatisch zorgt voor meer werk. Alles wat je afdrukt, moet ook weer op één of andere manier verwerkt worden. Via papier werken is per definitie zeer inefficiënt.

Ik ben Johan Huygh, en ik focus me volledig op operationele efficiëntie. Papier vervangen door een beter alternatief is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Niet alles, maar wel wat niet efficiënt is.

Of toch alles? Ik ben zelf zeer trots op het feit dat ik ondertussen meer dan 3 jaar volledig papierloos werk. Walk the talk. Ik ben het levende bewijs dat het kan, en dat het ten voordele van efficiëntie kan gaan.

Benieuwd hoe ik dat doe? Benieuwd hoe ik mijn klanten, zowel solo ondernemers als KMO’s, help om ook wat minder op papier te werken en meer efficiënt te digitaliseren? Volg dan dit GRATIS Webinar en leer direct een aantal concrete, direct toe te passen tips. Wees welkom!

Details

Date:
04/06/2021
Time:
8:30 PM - 9:30 PM CEST
Cost:
Free
Event Category:
Website:
https://tomanage.webinargeek.com/weg-met-papier-de-beste-tools-tricks-om-meer-digitaal-te-werken

Organizer

Johan Huygh
Email
johan.huygh@tomanage.eu

Other

Audience
Dutch (BE), Dutch (NL)
Community
ALL iPROS

Who's coming

0 people are attending Weg met papier! De beste tools & tricks om meer digitaal te werken

Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

We use cookies to improve your experience on our site. To find out more, read our updated privacy policy and cookie policy.