Loading Events
Jan 18

Inspirational sofa sessie: Nemen we onszelf niet te vaak te serieus als spreker?

18/01/2021 @ 7:20 PM - 9:00 PM CET

Virtual Event Virtual Event
Free
Virtual Event Virtual Event
Join here

Voor onze 2de inspirational sofa sessie nodigen we Stefanie Van Moen uit:

Je herkent het vast wel. Het voorstellingsrondje, de spanning die opbouwt tot het eindelijk aan jou is om jezelf voor te stellen aan de groep. Of wanneer je plots wordt gevraagd om ‘een klein woordje te zeggen’ aan het begin van de receptie. Misschien herken jij het op momenten dat er iemand op een netwerkevent aan je vraagt: ‘Vertel eens, wat doe jij nu eigenlijk?’ All eyes on you. En dan gaan we hard nadenken over wat we juist willen zeggen, of wat juist niet. Misschien begin je te versnellen of zeg je vaker ‘euh’ dan je lief is.

Dit is geen pleidooi voor je-m’en-foutisme, wel een zachte aanmoediging om het perfectionisme los te laten wanneer het aankomt op spreken voor publiek.

Want enkel en wanneer je jezelf toestaat om ook te genieten van je moment als spreker, sta je in het moment en maak je echt verbinding met je publiek.

Wat gaan we leren ?

– De impact van je stem op je publiek leren kennen, afstemmen (letterlijk en figuurlijk) op je publiek en gesprekspartner.

– We breathe our thoughts; of: hoe ademhaling je stem en verhaal stuurt.
– Je innerlijke criticus als spreker beteugelen

– Hoe spreek je in het moment en in connectie met je publiek

Wist je dat:

“The most powerful person in the room… is the one with the most relaxed breathing pattern”

Stefanie Van Moen is founder en sprekerscoach bij Vox Consult. Ze traint ondernemende professionals om hun verhaal, pitch of presentatie krachtig en vol vertrouwen neer te zetten, in verbinding met het doelpubliek. Stefanie is gastdocent aan verschillende hogescholen en managementsopleidingen waar ze lesgeeft over spreken met impact, communicatiestrategieën en presentatie-skills.

https://www.voxconsult.be/aboutme

Free
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration

We use cookies to improve your experience on our site. To find out more, read our updated privacy policy and cookie policy.