Dit netwerk opent de deur naar een wereld vol met opportuniteiten.

Wil jij ook groeien als IPRO (freelancer)? Dan ben je bij betoobe aan het juiste adres!
Betoobe biedt jou een uniek concept! Dankzij ons online platform kan je onbeperkt netwerken, online evenementen bij-
wonen of de nodige experten vinden die je kunnen helpen met alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wij maken het jou gemakkelijk om een kwalitatief netwerk op te bouwen:

Een netwerk dat je aan business helpt en je in contact brengt met potentieel nieuwe klanten.

Een netwerk waar competenties en ervaringen gedeeld worden om je business vooruit te helpen.

Een netwerk waar tegenslagen maar ook successen met elkaar gedeeld worden.

Netwerken, Leren van elkaar en experten zoeken

1. ‘Onboarding’ sessies

Word wegwijs in ons platform. Tijdens deze sessies kan je al direct beginnen netwerken en bepaal je samen met de organisator welke evenementen voor jou het meeste baat zullen bieden. Deze sessies zijn in blokken van 3 weken meestal op donderdag avond of op woensdag avond om 8 pm

2. De Next Level betoobe Netwerk evenementen

Er zijn een aantal evenementen die puur gericht zijn om je kenbaar te maken en anderen beter te leren kennen. Een unieke belevenis zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het netwerken bent. Deze gaan door elke 2 weken op donderdag van 19.30 tot 21h!

3. Mindshare

Dit zijn sessies waarin je jouw expertise deelt met anderen en die je als lid zelf mag organiseren. Of je kan natuurlijk inschrijven op mindshares die door andere leden worden gegeven. Meestal zijn deze gratis!

4. Experten

Er zijn bij betoobe ook een aantal experten in boekhouding, fiscaliteit, commercieel recht etc… die je kunnen helpen als je vragen of problemen hebt. Er zijn ook groepen met dezelfde interesses (vb de trainers groep) die informatie delen om elkaar te helpen en samen beter te worden.

360 Business Workshops en Master Classes

1. 360 business workshops

In je lidmaatschap heb je toegang tot 6 workshops die 1x per maand worden gegeven door specialisten. Deze workshops hebben tot doel om je business plan te verfijnen. We organiseren: Value Proposition, Business Model, Business Operations, Commercieel plan, Your Why (obv Simon Sinek), Ontdek jezelf en Ask the Expert.

2. Master Classes

Elke maand staat in het teken van een bepaalde topic die een essentiële invloed heeft op je algemeen succes als IPRO. Per topic wordt 4 weken lang een evenement georganiseerd. In eerste instantie zijn er 2 evenementen die je de nodige inzichten geven via externe sprekers en soms ook leden met de nodige competenties. Maar hier stopt het niet! De volgende 2 weken focussen we op het toepassen van deze nieuwe inzichten in de praktijk via groep coaching sessies.

Voorbeelden van Topics op de agenda:

 Pricing your expertise! Hoe bepaal je je prijs? Wanneer kan je gratis werken? Hoe onderhandel je? ….

Marketing Plan, Visibiliteit en personal Branding. Hoe schakel je Social Media in?

Hoe word je efficiënter en performanter in wat je doet? (time mgt, software, planning, prioriteiten,…)

Business Doen!

Uiteindelijk willen we allemaal meer business doen tegen hogere tarieven en meer rechtstreekse klanten hebben. En ‘alleen’ kunnen we dit niet.

Vandaar dat we evenementen hebben gecreëerd waarin we met een aantal mensen die in dezelfde branche werken maar wel verschillende kwaliteiten hebben, brainstorming sessies doen om ‘offerings’ te definiëren die we samen met een aantal andere IPRO’s rechtstreeks kunnen voorstellen en verkopen aan klanten.

  • Momenteel zijn er 2 van deze initiatieven al gestart:

  • 1. De groep Digital as a Service (ICT gerelateerd)

  • 2. Trainers Collectief (trainers en coaches)

"We beloven jou dat je je nooit meer alleen zal voelen!"

Wil jij ook zo’n netwerk uitbouwen?

Word lid voor slechts 15€ per maand!

Van zodra je betaling een feit is, krijg je COMMUNITY toegang tot ons platform en kan je direct beginnen te netwerken en je in te schrijven voor een aantal evenementen die je interesseren.

* alle prijzen zijn exclusief btw

Over Ons

De GIG- economie is sterk groeiend! We hebben mogen ondervinden hoe de nodige ondersteuning tijdens je carrière essentieel is om de nodige successen te behalen in je professioneel leven. Jammer genoeg bestaat dit soort van on-dersteuning niet voor freelancers/zelfstandigen. Nochtans om een echte IPRO te worden of te blijven is deze echt noodzakelijk.

Wij zetten al onze ervaring in om voor jullie een omgeving te creëren waarin deze ondersteuning mogelijk wordt. Hoe meer we samenwerken, hoe meer ‘value’ we kunnen creëren, hoe innovatiever we zullen worden en hoe meer business we zullen doen!

Jean-Paul Delmeire & Peter Janssens

Word NU lid en word een echte IPRO!

Heb je zelf een schitterend business idee maar je zit strop door gebrek aan expertise, tijd, etc… Dan is betoobe de uitgelezen partner bij uitstek om je ook hierbij te helpen.

Met jouw lidmaatschap van maar 499€/jaar heb je onbeperkt toegang tot al deze evenementen. Een jaar lang!

We use cookies to improve your experience on our site. To find out more, read our updated privacy policy and cookie policy.