Dit netwerk opent de deur naar een wereld vol met opportuniteiten.

Wil jij ook groeien als IPRO (freelancer)? Dan ben je bij betoobe aan het juiste adres!
Betoobe biedt jou een uniek concept! Dankzij ons online platform kan je onbeperkt netwerken, online evenementen bij-
wonen of de nodige experten vinden die je kunnen helpen met alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wij maken het jou gemakkelijk om een kwalitatief netwerk op te bouwen:

Een netwerk dat je aan business helpt en je in contact brengt met potentieel nieuwe klanten.

Een netwerk waar competenties en ervaringen gedeeld worden om je business vooruit te helpen.

Een netwerk waar tegenslagen maar ook successen met elkaar gedeeld worden.

Netwerken, Leren van elkaar en experten zoeken

1. ‘Onboarding’ sessies

Word wegwijs in ons platform. Tijdens deze sessies kan je al direct beginnen netwerken en bepaal je samen met de organisator welke evenementen voor jou het meeste baat zullen bieden. Deze sessies zijn in blokken van 3 weken meestal op donderdag avond of op woensdag avond om 8 pm

2. De Next Level betoobe Netwerk evenementen

Er zijn een aantal evenementen die puur gericht zijn om je kenbaar te maken en anderen beter te leren kennen. Een unieke belevenis zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het netwerken bent. Deze gaan door elke 2 weken op donderdag van 19.30 tot 21h!

3. Mindshare

Dit zijn sessies waarin je jouw expertise deelt met anderen en die je als lid zelf mag organiseren. Of je kan natuurlijk inschrijven op mindshares die door andere leden worden gegeven. Meestal zijn deze gratis!

4. Experten

Er zijn bij betoobe ook een aantal experten in boekhouding, fiscaliteit, commercieel recht etc… die je kunnen helpen als je vragen of problemen hebt. Er zijn ook groepen met dezelfde interesses (vb de trainers groep) die informatie delen om elkaar te helpen en samen beter te worden.

The betoobe 360 Program (in English)

The Ultimate Education Program for Freelancers and Independent Professionals
Exclusive

360 Business Workshops, Master Classes en Coaching

1. Wat omvat het betoobe 360 programma ?

Het betoobe 360 programma is een mini-MBA voor iPro’s. Het programma is volledig online (130 uren), uitgevoerd in kleine interactievere sessies van gemiddeld 2h gedurende een gans jaar en is volledig aangepast aan de levensstijl van de moderne iPro.

Het programma is opgesplitst in 4 delen (de 360 Coaching, de 360 Clinics, de 360 Essentials Workshops en de 360 Master Classes) die elk zijn onderverdeeld in 4 thema’s:

  • verkoop,
  • financiën,
  • marketing
  • ondernemerschap

Het volledige programma kan je ‘à la carte’ consumeren onder de noemer ‘just in time, just enough! Meer…

2. De 360 Coaching

Van zodra je lid wordt, krijg je als  Pro- of Business-lid een welkomstsessie en take-in gesprek met de leiders van de betoobe-gemeenschap. Elk semester worden er  vervolgsessies georganiseerd voor Pro-leden en elk kwartaal voor Business-leden. Je mag het vergelijken met een ‘board of advisors’ die klaar staan om je uit te dagen en te ondersteunen. Meer…

De 360 Clinics

Jean-Paul en peter staan klaar om al jouw vragen en uitdagingen te beantwoorden in een maandelijkse “ask me anything” setting.

Je hoeft enkel te kiezen welke van de 4 sessies je wil bijwonen en wanneer je beroep wil doen op de business ervaring van de 2 founders en van de andere deelnemers in een co-ondernemerschap mode. Meer…

De 360 Essentials Workshops

De 4 belangrijkste elementen die bijdragen tot het succes van een iPro zijn: je klanten, je waarde voorstel, je business model en jezelf.

Het betoobe 360 programma organiseert elk kwartaal 4 workshops, die dieper ingaan op elk van deze elementen met de bedoeling om jouw business plan beter te definiëren en scherper te stellen met het oog op jouw succes! Meer…

De 360 Master Classes

Het betoobe 360 Programma organiseert elk jaar meer dan 20 Master Classes. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn als iPro. Meer…

Meer business doen samen met betoobe!

Uiteindelijk willen we allemaal meer business doen tegen hogere tarieven en meer rechtstreekse klanten hebben. En ‘alleen’ kunnen we dit niet.

Vandaar dat we de mogelijkheid voorzien om samen te werken met betoobe sales experten die jou kunnen helpen met een aantal commerciële activiteiten die je meer business opbrengen. Bovendien zetten we ook in op co-creatie evenementen en ons ‘collectief’ dat bestaat uit een aantal leden die hun services samenbrengen en rechtstreekse offerings maken voor klanten.

  • Momenteel zijn er 2 van deze initiatieven al gestart:

  • 1. De groep Digital as a Service (ICT gerelateerd)

  • 2. Trainers Collectief (trainers en coaches)

"We beloven jou dat je je nooit meer alleen zal voelen!"

Wil jij ook zo’n netwerk uitbouwen?

Word lid voor slechts 15€ per maand!

Van zodra je betaling een feit is, krijg je COMMUNITY toegang tot ons platform en kan je direct beginnen te netwerken en je in te schrijven voor een aantal evenementen die je interesseren.

* alle prijzen zijn exclusief btw

Over Ons

De GIG- economie is sterk groeiend! We hebben mogen ondervinden hoe de nodige ondersteuning tijdens je carrière essentieel is om de nodige successen te behalen in je professioneel leven. Jammer genoeg bestaat dit soort van on-dersteuning niet voor freelancers/zelfstandigen. Nochtans om een echte IPRO te worden of te blijven is deze echt noodzakelijk.

Wij zetten al onze ervaring in om voor jullie een omgeving te creëren waarin deze ondersteuning mogelijk wordt. Hoe meer we samenwerken, hoe meer ‘value’ we kunnen creëren, hoe innovatiever we zullen worden en hoe meer business we zullen doen!

Jean-Paul Delmeire & Peter Janssens

Word NU lid en word een echte IPRO!

Kies het lidmaatschap dat bij u past

COMMUNITY

Vergroot snel je netwerk!

Ontmoet andere professionals in onze netwerk- en community-evenementen en neem deel aan vele expert ‘mindshares’ die door onze leden worden gegeven. meer…et

PRO

Optimaliseer je business

Werk samen met expert businesscoaches in onze 360 clinics en workshops; schrijf je in voor exclusieve masterclasses die vergelijkbaar zijn met de beste MBA cursussen.. meer…

BUSINESS

Verhoog je inkomsten

Werk samen met onze sales specialisten om je fee te verhogen of gebruik hun netwerk om betere jobs te vinden. Je kan ook extra inkomen verdienen met betoobemeer…

We use cookies to improve your experience on our site. To find out more, read our updated privacy policy and cookie policy.