Onze Missie


We helpen onafhankelijke professionals (ook bekend als freelancers) in hun professionele ontwikkeling en persoonlijke groei teneinde meer impact te creëren bij klanten.

Ons verhaal


In 2016 ontwikkelden betoobe Founders, Jean-Paul Delmeire en Peter Janssens een visie voor IT-bedrijven om hun succes te verhogen. Dit door de connectie tussen consultants en klanten te verbeteren. Ze creëerden WinIgnite om zoveel mogelijk bedrijven te helpen om van die visie te profiteren.

In februari 2019 realiseerden ze zich dat een groot aantal mensen werden uitgesloten van hun bedrijfsprogramma’s terwijl ze een aanzienlijke impact hadden op het bedrijf: independent professionals. betoobe werd het antwoord en moest de omgeving worden om hun positieve impact op de economie te vergroten en tegelijkertijd hun levensdoelen te bereiken.

In juni 2019 werd het project gepresenteerd aan een panel van onafhankelijke professionals en werd onmiddellijk begonnen met de ontwikkeling van een digitaal ecosysteem door en voor independent professionals.

Tegen oktober 2019 begon het digitale platform vorm te krijgen. Om aan de vereisten van alle freelancers te voldoen, werden een aantal Founding Members gevraagd om het platform te testen. Dit als voorbereiding op de lancering.

10 februari 2020: HET digitale platform voor Independent Professionals wordt officieel gelanceerd. Nu hebben de freelancers een thuis waar ze kunnen komen om te leren, te trainen, vragen te stellen, …

Onze kernwaarden
Aan de basis van ons bedrijf, van alles wat we doen, liggen 10 kernwaarden. Ze begeleiden ons bij het nemen van beslissingen, bevorderen het vertrouwen tussen leden en herinneren ons aan het soort organisatie dat we willen zijn.